19 Sep

Barweek with Josh V PAPARAZZI

Ter gelegenheid van de Amsterdam Barweek hebben de SKYYBar, JOSH V, Mondriaan Wine en Tree Full of Scones Brand Creation de krachten gebundeld.

Op woensdag 19 september organiseerde zij gezamenlijk – JOSH V PAPARAZZI Night at SKYYBar –.  Dit evenement stond  in het teken van de celebration van de nieuwe flash PAPARAZZI Collectie van JOSH V en werd gehost door eigenaresse van modelabel “JOSH V” en “Modemeisje” Josh Veldhuizen zelf.
Sinds 20 augustus showt Josh met haar team, vanuit het Westcord Fashion Hotel in Amsterdam de nieuwe PAPARAZZI Collection aan haar winkeliers en stylisten.

Deze unieke samenwerking heeft  op 19 september haar hoogtepunt bereikt  in de SKYYBar! Tijdens dit unieke netwerk evenement bestond er de kans om kennis te maken met de SKYYBar, de wijnen van het hippe wijnlabel Mondriaan Wine en het verhaal àchter het modelabel JOSH V. En om de avond compleet te maken kreeg iedereen een rijkgevulde goodiebag mee naar huis met onder andere een shelicious blikje She energy drink.

  
  
back
Past Events

She @ Chic & Shine Ladies Event

09 JunGlitter, Glamour & Gloss

24 JunGlamorous Luxury Event by Bizar Fashion

09 OctBarweek with Josh V PAPARAZZI

19 SepJosh V opens a new HQ & Showroom

29 Sepen | Change Language
EN NL